4 halfopen stijlvolle woningen

Modern landelijk wonen in een groene omgeving en vlakbij het bruisende Hasselt? Het kan!

In de Holrakkerstraat t.h.v. n° 111 te Kermt zullen weldra 4 halfopen stijlvolle woningen gebouwd worden waar je de rust van de natuur kan combineren met de levendigheid van de stad Hasselt, die op een fietsafstand ligt. De vlotte verbinding naar de E314 & de E313, de bereikbaarheid tot diverse scholen en winkels maken van deze locatie een ideale plek om te wonen.

De 4 woningen zullen onderverdeeld worden in 2x 2 halfopen woningen, waarvan telkens 1 woning een garage heeft en de andere woning een bureau + carport.

Alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime living + keuken en berging alsook een zolder met vaste trap die de mogelijkheid biedt tot uitbreiding van extra slaapkamers of hobbyruimte.

De tuin met terras biedt uitzicht op landelijk groen waardoor U na een drukke werkdag thuis kan ontspannen en rust kan terugvinden.

Naar de toekomst toe hebben deze woningen de meerwaarde dat ze uitgerust worden met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor we binnen het vereiste E-peil van E40 vallen. Ook is er de mogelijkheid tot uitbreiding naar een E-peil van E30, hetgeen dan ook weer fiscale voordelen heeft.

Tevens wordt er veel aandacht geschonken aan kwalitatieve materialen. Oud Beerse steen gecombineerd met een blauwgrijze dakpan, zwarte ramen, Afrormosia hout voor de voordeur en garagepoort en arduinen sierstenen maken dat deze hedendaagse woningen een modern doch landelijk karakter ademen.

Voor het interieur zijn er ruime budgetten voorzien zodat U de woning kwalitatief en naar wens kan inrichten.

Meer informatie over dit project :

Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/87.40.70 of op het GSM-nr: 0475/36.40.70. Prijzen vanaf € 417.000